BDSM (?) blogok egy BDSM (?) oldalon …
avagy játszótér egy óvodában

Lepontozás

Tegnap egy gonosz kis törpe (férfiként 170cm) rám támadt, amiért leírtam a lányoknak a Rigó Jancsi receptemmel kapcsolatos tapasztalataimat…őszintén úgy érzem, h ez már a vég, ennél nem hiszem, h “férfiak” tudnak lejjebb menni.

UPDATE: Szégyenében törölte.

Makacska

* * *

Mázsás kanca

Egy mázsás kanca, nem izgalmas, de nem is izgató. A férfiak csak belegeciznek, aztán meg otthagyják, mint egy darab szart a pottyantósba. (Már akinek van gusztusa állatokkal közösülni) Ez a sorsa az ilyen ostoba disznóknak. Bár csak óvatosan bánnék a sertés kifejezéssel, mert a disznó az egy értelmes állat. Kicsit elbizonytalanodtam. Akkor mégis milyen állattal van dolgunk?

Máskülönben egy ilyen kiszuperált NDK pornoszínésznő, mellet biztosan nem áll egy férfi. Vagy ha igen az valószínűleg nem normális. Csakis valaki olyan lehet, aki nem képes magának nőt szerezni, csóró, és nyomorék, testi, lelki fogyatékos.

Nem találod az igazi férfit? Nézz a tükörbe! Nem, nincs gond az önértékeléseddel. Pontosan az vagy aminek látod magad. Egy zsírdisznó.

Ezt nézd! Felismerd magad? Tiéd a kifutó!

https: //youtu.be/DWEPa9vyqzM

VoodooLove

* * *

Apásodom

Úgy tűnik, kezdek apásodni, hogy értelmetlen vitákba belefolyok, de ez most ide kívánkozik. Ide, mert nem hinném, hogy a mai szájkaraté sokkal hosszabb életű lesz, mint a tegnapi.
Nem tudom pontosan, mi zajlik a színfalak mögött, de kellemetlen látvány a fröcsögés, a sértegetés. Még bántóbb, ha egy domban nincs meg a tisztelet és az önkontroll.
Ha meg egy perverz szexuális játékot játszotok, akkor kérlek, azt tegyétek privátban a gyerekszobában. Köszi.
Azúr.

* * *

Kérdések

Olvasom a blogokat. Megakadt a szemem egy kedves íráson..Miért kell degradálni valakit a súlya miatt ? Számomra érthetetlen. Én láttam már nagyon csinos 100 kg-os nőt. Igen női szemmel is csinos. Láttam vékony alkatú nőt aki olyan volt mint egy pózna ,de Ő is csinos volt. Miért van hogy leszóljuk? Akár telt ,akár vékony. Attól még EMBER. És valaki szereti és viszont szeret. Ha valakinek nem tetszik,azt miért kell szóvá tenni,és miért sértőn ? A férfi társadalomban is van ilyen is olyan is.Soha nem a külső számít.Nézzünk bele a szemébe !Ha ápolt valaki,és csinos.Nem mindegy hogy milyen az alkata ? Mindenki mindenkinek nem tetszhet,nincs ezzel semmi baj.De menjünk tovább csendben.Mindenkinek szép vasárnapot kívánok. 🙂

Marianne

* * *

Kár ide blogolni

Gondoltam kicsit más témákra evezek, mint a BDSM a blogfalon, nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de néha én is szeretek itt más témájú sztorikat olvasni. Így leírtam, h apukám 60-dik szülinapjára Rigó Jancsival készülök, az írás kapott pár lájkot, ebből arra következtettem, h valóban van erre igény. A blog alatt a csajokkal tejszínes tapasztalatainkat veséztük ki, majd megállapítottuk, h a 30%-os tejszín, ami a legmagasabb zsírtartalmú kis hazánkban kapható tejszín (nyugatabbra legalacsonyabb zsírtartalmú a 30%) az szar, nehezen felverhető.

Az adott recept hibás volt, de én változtattam rajta és így már megállta a helyét a hab. Mivel a beszélgetőpartnereim kérték leírtam ezt egy újabb blogban. Majd ott betámadott egy 3 napos regű 170 cm/65 kg (???) dim-dom, hogy biztos nem volt behűtve a tejszín. Készségesen válaszoltam, h de be volt, amire ő újabb hibát próbált felróni nekem, h biztos én basztam el, mert mi más lehetne a hiba. Ez a tejszín nem hulala volt, ami cukrászhab és igazából hidrogénezett növényi zsiradék, tehát valóban nehéz felverni egy valódi 30%-os tejszínt, ami természetes, h be volt hűtve, hiszen nem valami tartósított szar.

Annyira rosszul esett egy tulajdonképpen jó szájízzel megírt blogom alatti támadás, h fogtam és letöröltem, amiket írtunk, amire lepontozott a lapomon 1 pontra.
Most meg jelenleg mindenféle mangalica disznónak nevez, szuper, gondolom minden nő ilyen dim-domra vágyik. Én a magasságát csak akkor hoztam fel a faszinak, amikor elkezdett támadni, hiszen semmi mást nem tudtam róla a kitöltetlen fostaliga adatlapja alapján, csak annyit, h törpe és domnak képzeli magát.

Egyébként még annyit, amit Nauda írt oda, hogy a kövérségről tehet valaki, az alacsonyságról meg nem, ha valaki tiniként dohányzik, az bizony a hipotalamuszra hat és nagyon is előfordulhat, h ezért nem nő nagyobbra, tehát tehet önnön alacsonyságáról. A kövérség viszont genetika, van két ember, aki ugyanannyit eszik, ugyanannyit sportol és még is az egyik dagadt geci a másik vékony, mint egy ropi. Mindenkinek más az emésztése is, ez van, erről sem tehet senki. Míg te vékonyan ülsz a babérjaidon, nem tudhatod, h a másik mennyi erőfeszítést tesz azért, h ne hízzon egy dekát sem, mert ő olyan típus.

…és végül a főzőtejszínről elmondanám, h olyat sose vegyetek, mert a habtejszín is főzhető tejszín, annyi a különbség, h egy még kevesebb zsírtartalmú még kevéssé táplálékügyileg hasznos szart dobtak piacra, azzal az álcával, mintha az lenne a főzésre kitalálva.

Szívesen engedélyezném a kommenteket, de nem lehet, mert azonnal idejönne fröcsögni a liliputi, pöttöm dim-dom.

UPDATE: Szégyenében törölte az 1 pontos szavazatát.

Makacska

* * *

Hamis énkép

Nem is elemezném a jelenséget bővebben. Lásd; eggyel lejjebb (és feljebb)!

A ragaszkodás, az “én” fenntartásának része. Félelem attól, hogy a valóság kicsúszik a kezünkből.

Vigyázz! El ne aludj!

https: //voodooloveonlinepurgatorium.blogspot.hu/2017/09/el-ne-aludj.html

Köszönöm a figyelmet! Jó éjszakát gyerekek!

VoodooLove

* * *

Én miért nem süllyedek le arra a szintre,

hogy 170 centisen egy férfi 65 kiló…ez nyilvánvaló, h akkor egy deka izom, annyi sincs rajta, hanem csont és bőr szerencsétlen. Mindezt férfiként képes volt kivitelezni. Se favágás, se bútorcipelés, semmi fizikai megterhelés, h fejlődhessenek azok az izmok és gondoljatok bele, h a férfiaknak általában még a csontozata is nehezebb.

Én őszintén nem vagyok elégedett a genetikámmal és ostorozom is magam eleget, h egyáltalán minek is eszek egy árva falatot is egy nap, minek eszek egy almát is akár. Nem is tudom elfogadni magam, annak ellenére, h nagyon sokan mondják, h jól nézek ki. Viszont az ilyen mocskolódó beszólások sem segítenek az önbizalmam emelkedésében.

Makacska

* * *

Amíg finom vagyok.

TI JÓK VAGYTOK MINDANNYIAN

Ti jók vagytok mindannyian,
Miért csinálnátok hát rosszat?
Néha úgy vagytok a rosszal,
Mint a gyerek a csavargással.
Ujjong, eltéved, sirdogál
S hazakívánkozik.

Ti mindannyian örültök a jónak
S fontoljátok meg, mit mondok:
Nem sánta az, aki
Együtt lelkendezik a csúszkálókkal!

József Attila.

Azurit

* * *

Tanulság magamnak

Az elmúlt két nap tanulsága magamnak és talán másnak is.

Az ember ne süssön nyilvánosan rigó jánost, mert egy rossz pillanat és már nem csak a hab lesz alacsony, hanem más is.

Legvégül a színvonal.

Ilyenkor az is megfordul a fejemben, hogy a kinnről olvasók mit gondolnak rólunk? Meg a BDSM-ről? Mennyit emel az ilyen a BDSM és a kedvelői ázsióján ugyan …

Varnyu

* * *

Blogcunami

Elnézve a mai blogcunamit egy kérdés foglalkoztat:

https: //www.youtube.com/watch?v=TmUFOhYAR1E

D_Hicks

* * *

Az én asszociációm. Vihihihi

CPg – Primitív bunkó
https: //youtu.be/ehsHDR4YfuE

Primitív bunkó állatok vagyunk,
Félni, rettegni nem akarunk!
Elsőnek mi ütünk, ezt jegyezd meg!
Lehet a mi világunk még szebb!

Nincs itt semmihez semmi közünk,
Nem tudjuk, este hova megyünk!
Unjuk rettentően magunkat
És nem szövögetünk álmokat!

Megnyugodni nem fogunk,
Élni remélem van jogunk!
Az életről pofázunk, jobb, ha tudod:
A vakert nem tőlünk kapod!

Primitív bunkó!

VoodooLove

* * *

Röhejes!

Még akkor is én vagyok a hibás, amikor egyértelmű, h nem…

Makacska

* * *

A székely meg a lova.

A székely ember megházasodik, hát a nagy örömben viszi hazafelé új asszonyát a szekéren. A ló egyszer csak belehajt egy árokba, bakkan a szekér.
– Egy. – Mondja a székely, és hajt tovább. Kis idő múlva megint bakkan a szekér.
– Kettő! – De az új otthon még messze van, és bakkan még egyet a szekér.
– Három! – Mondja a székely, előveszi a kisbaltát, és agyonvágja a lovát. Az asszony elkezd pörölni, hogy hát te szerencsétlen, ezt minek csináltad, most hogy fogunk hazamenni, és csak árad belőle a szó… A székely elgondolkodik, majd azt mondja:
– Egy.

No srácok, nálam kettőnél jártok. Privátban tovább.

Azurit

* * *

Palacsinta

Itt a nagy mázsás súlyommal megkívántam, szóval sütöttem és mivel belém csak “üríteni érdemes”, magamba ürítettem két nagyon finom, lágy, fahéjas palacsintát.
Itt még mindig nincsenek tisztában azzal, h az, h domináns tulajdonképpen mit is jelent, azt biztos nem, hogy belekötünk valakibe, ha megvédi magát akkor hosszasan több blogban is ócsároljuk.
Vodo egy titkot elárulok, az oldalon túlnyomó többségben duci szub nők vannak, kellemetlen mi?:)

Makacska

* * *

Re: Palacsinta

Úgy van, zabálj csak! Tömd a pocakot! Hízzál, csak fogyatékos! Leszarom az oldalon lévő nőket! Leszarom a többséget, ahogy leszarom a szaros kis életedet. Épp úgy mint ahogy ez a valóságban is van. Van még egy két éved lefogyni, aztán 40 fölött már szagod is lesz, disznó!

VoodooLove

* * *

Redben, én lefogyok

és te mit csinálsz? Örökre ilyen törpe leszel, már nem tudsz nőni, kár volt tiniként cigizni, h menő legyél:DDD

Makacska

* * *

Utolsó hozzáfűznivaló avagy Azurittól lopva: kettő

Reggel óta tökéletesen látható a következő:
Aki az értelmes, szellemi vitában alulmarad annak 2 lehetősége marad visszavágni:
1-hangerő, ez a karakterek mögül nehezen kivitelezhető
2-sértegetés
Ezzel csak annyi gond van hogy aki belesétál a csapdába az önként dalolva járatja le saját magát.
Mire jó ez? Áldozati szerepben tetszelegni? Az a varázs már elmúlt.

A blogom ahogy az összes nyitva marad, kommentelhető, a lehetőség adott reagálni.

De előre szólok, Azurit szavaival élve: Kettő…

D_Hicks

* * *

Csak csendben felröhögve

Nekem hirtelen ez jutott rólatok eszembe:
https: //www.youtube.com/watch?v=SnxzyVrvIAw
Én jót röhögök.. 😀

* * *

2 perce megjelent 2-3 ezer karakteres

blog, de már két lájk…nem gyanús ez egy picit?

Makacska